Vendégkönyv

Vendégkönyv

Új hozzászólás Új hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Üzenet:

Petra és Krisztián - 2012. 10. 27. 18:24

Kedves Irén!

Köszönjük a vendéglátást, és a sok hasznos információt. Szebbé tették a pihenésünket. Megnéztük hazafelé a cseppkőbarlangot, a tavat Orfűnél, sajnos az idő miatt Kisújbána-Óbánya szakasz kimaradt, de nem örökre.

A szállás 1 az 1 ben olyan mint a képeken. Minden megvan ami kell, tiszta, rendezett, vasalótól kezdve ebédlő,hűtő, cukor a szekrényben, mosogatószer, minden apróság. A házhoz gyönyörű kert tartozik, ami nem is igazából kert hanem saját hegy! erdővel, erdei úttal, völggyel, már az megért egy órás túrát,mindenképpen érdemes megnézni mindenkinek, aki itt száll meg, nagyon durván szép!
Üzenem a férjének, hogy profi házigazda és idegenvezető. 20percen belül ismertette a környék összes nevezetességét, hol-mit-merre érdemes megnézni, körbevitt a házban, nagyon kedves aranyos ember!
Nagyon meg voltunk elégedve, gyönyörű helyen van maga a szállás is, és a környék is mesés ,rengeteg a túralehetőség (a kertben is!! :)
A tulajdonosok pedig nagyon kedves rendes emberek. Mindenkinek szívből ajánlom aki nem feltétlen ****-os szállodában akar megszállni, hanem szívni akar magába egy kis Mecseki feelinget.
Köszönünk mindent!

Petra és Krisztián

Zsolti és Zsuzsi - 2012. 01. 06. 14:45

Kedves Irénke!

Köszönjük a szívélyes fogadtatást és a finom ételeket!
Csak ajánlani tudjuk mindenkinek ezt a remek szállást és a környékét.

További sok vendéget kívánunk!
Zs&Zs

1